BLI MEDLEM

Vad härligt att du överväger oss som barnomsorg. Vi tar gärna emot dig för ett besök där du får möjlighet att träffa personal, kika på vår pedagogiska miljö och ställa dina frågor.
Kontakta Ida Bergman, vår Rektor, för mer info/besök.
Tele: 0383-820 75


Vad krävs för att mitt barn ska få en plats?
För att ditt barn ska kunna skrivas in i verksamheten på Lyckan, blir du som förälder medlem i Lyckan Ekonomisk Förening. Då vi är ett föräldrarkooperativ.
Med det sagt inte ett föräldrarkooperativ som aktivt deltar i barnomsorgen. Det är våra pedagoger experter på.  Vi lägger oss inte heller i matlagningen.

Vad krävs av mig som förälder?
- deltar på två aktivitetsdagar/år då vi fräschar upp, lagar, städar, och rustar förskolan inför nästa termin. Ett ypperligt sätt att lära känna de andra föräldrarna. Det är härliga dagar då vi skrattar, äter och fixar och donar tillsammans.
-  ingår i ett gräsklipparschema sommartid.
-  deltar vid föreningens årsmöte

För information om kostnad kontakta Ida Bergman förskolechef.

Jag har bestämt mig, hur söker jag?
Har du redan bestämt dig då är nästa steg att söka om medlemskap. För att ett barn ska få skrivas in i verksamheten på Lyckan måste en förälder vara medlem i Lyckan Ekonomisk Förening, då vi är ett föräldrarkooperativ.

Fyll i formuläret till höger som första delen av din ansökan.
Fr.o.m 2023-07-01 ska man även ansöka om barnomsorg på Vetlanda kommuns  sjalvservice.vetlanda.se, via fliken -Barnomsorg och fritidshem

Du kontaktas därefter av Ida Bergman, som delger dig kompletterande blanketter och information. Ärendet tas sedan till styrelsen samtidigt som barnomsorgsanmälan på barnet/barnen.  Styrelsen har möte en gång per månad och tar då upp ansökningar, ekonomi, information mm.

Hur säger jag upp mitt barns plats?
Uppsägning av barn ska ske minst tre månader i förväg. Detsamma gäller uppsägning av medlem och utträde ur föreningen.
 

Varmt välkommen
till oss!

JAG ÖNSKAR SÖKA MEDLEMSKAP